Monday, September 15, 2008

Friday, September 12, 2008





Kenangan yang tidak mungkin di lupakan di labour room Royal Hospital Women Sydney Australia. Lihatlah anakku Durra kesian dia menunggu ibunya bersalinkan little sister dia.

Tuesday, September 9, 2008

Yummy....

First time buat...ni pun sebab mengidam nak makan satay. Nak beli macam membazir plak..then takut tak sedap. So...try n error lah ni. Alhamdulillah menjadi...Cik k nak makan tak???kalau nak silalah datang ke rumah kami. Hehehehe


Menu Ramadhan..




Ini ialah menu orang mengandung yang mengidam nak makan. So terpaksalah buat sendiri sebab berada di perantauan. Kalau berada di Malaysia dah tentu tak buat punya. Pi beli je.. Actually bagus juga duduk di perantauan ni..banyak dapat belajar benda baru. yang kita tak pernah pun terfikir nak buat bila di Tanah air sendiri. hehehe. Meh ler makan..